DORDRECHT – Zonnepanelenspecialist Leo Blanken en zijn bedrijf Goud Installatiesystemen organiseren op donderdag 28 maart een informatieavond over zonnepanelen. De gratis toegankelijke avond vindt plaats aan de Einsteinstraat 14F in Dordrecht.

Lagere energiekosten en goed voor het milieu; het zijn zomaar twee voordelen die het gebruik van zonnepanelen je als consument opleveren. “Zeker in deze tijd waarin de traditionele energievormen steeds duurder worden, gemiddeld stijgen ze met zes procent per jaar, is het zeker te overwegen om zonnepanelen aan te schaffen”, zegt Leo Blanken. “De terugverdientijd ervan ligt gemiddeld op zes à zeven jaar. En dan te weten dat de zonnepanelen zoals wij die leveren na 25 jaar nog altijd een opbrengst leveren van zeker 80 procent! Je praat derhalve over een uiterst duurzame oplossing die prettig doorwerkt in je portemonnee.”

Hoogwaardig

De producten die het in Dordrecht gevestigde Goud Installatiesystemen verkoopt zijn streng geselecteerd en kwalitatief hoogwaardig, verzekert Leo Blanken. “We geven niet voor niets tien jaar garantie op onze zonnepanelen. Een garantie met ‘verzekerde bepalingen’, dat wil zeggen dat de eindgebruiker altijd recht op garantie houdt.”

Alle info

Tijdens de inloopavond bij Goud Installatiesystemen krijgen bezoekers onder het genot van een kopje koffie of thee tussen 19.00 en 21.30 uur alle informatie over zonnepanelen, de verschillende varianten, aanschafprijzen, rijkssubsidies (in 2013 nog 15 procent over de aanschafkosten), montage et cetera.

Interessant

“We staan er een avond lang om alle vragen te beantwoorden en interessante voorbeelden te laten zien”, zegt Leo Blanken. “Dit is echt dé kans om je als consument voor te laten lichten over alles wat met zonnepanelen te maken heeft. Bovendien komen we met een buitengewoon interessante aanbieding: drie mono full-black panelen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Met andere woorden: het wordt een informatieve avond die je eigenlijk niet mag missen als je belangstelling hebt voor deze duurzame techniek! We hopen op veel belangstelling.”