Ondernemers

reageer als eerstwo 2 okt 2013

Jokerdesign helemaal klaar voor de toekomst

DORDRECHT – “Binnenkort bestaan we 15 jaar. De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het restylen van onze winkel”, aldus eigenaar John Kers van Jokerdesign. Waar andere woninginrichters het op dit moment moeilijk hebben, heeft Jokerdesign juist het assortiment uitgebreid en het verkoopteam versterkt met interieuradviseuse Anne Romijn.

“Waarom wij het wel redden in tijden van recessie? Volgens mij door onze denk- en werkwijze”, zegt Kers. “We hebben altijd, ook in goede tijden, op onze kosten gelet. Daarnaast hebben we altijd voor onze klanten klaargestaan. Onze service gaat ver, maar daarmee hebben wij wel een schare trouwe klanten gekregen met allemaal ambassadeurs. En daar ben ik best trots op. Het is allemaal begonnen in een kleine showroom op afspraak, maar al snel had ik een kleine winkelruimte hier verderop in de Vriesestraat op nummer 111-113. En nu zitten we al weer 5 jaar op nummer 164, het oude winkelpand van groenteboer Hans Mol.”

Voorraadbehang

De winkel is onder meer uitgebreid met voorraadbehang, waardoor Jokerdesign gelijk de grootste van Dordrecht is geworden met meer dan 150 behangsoorten op voorraad en 250 behangboeken. In laminaatvloeren is Jokerdesign altijd al de winkel geweest met de grootste collectie. Zo is er een collectie met mooie dessins brede planken met V-groef die nergens anders in de regio verkocht worden. In raamdecoratie is er volop keus in A-merken, zoals Luxaflex, Sunway en Copa Home. Maar ook twee gunstige prijs-/kwaliteitsmerken, dus voor elk budget.

Actie

“Omdat we bijna 15 jaar bestaan en de winkel gerestyled hebben, gaan we een aantal leuke acties houden in behang, vloeren en raamdecoraties”, zegt Kers. “15 procent korting op bestelbehang en het voorraadbehang is blijvend lager geprijsd van 20 tot maar liefst 50 procent.

Op raamdecoratie 15 tot 25 procent en op ons huismerklaminaat zelfs 30 procent. Voor 19,95 heb je al een mooie brede plank met V-groef. En bezoek voor meer acties onze winkel!”

Decokay van der Wiel

Naast Jokerdesign heeft John Kers een winkel in Zwijndrecht; Decokay van der Wiel. “Deze bestaat al bijna 48 jaar en is 2,5 jaar geleden door ons overgenomen. Het assortiment is vrijwel hetzelfde, maar daar verkopen we ook professionele verf als Sigma, Sikkens en Wijzonol. Drie mengmachines en de verkoop van alle toebehoren/kleinmaterialen voor de schilder maken het aanbod compleet. Bij Jokerdesign is uiteraard verf te bestellen. Deze kan de volgende dag in Dordrecht worden opgehaald of thuisbezorgd.”

Projecten

Naast woninginrichting zijn beide winkels ook bezig met projectstoffering. “We werken in de regio veel voor woningstichtingen, gemeentes en aannemers. Een offerte op maat voor uw bedrijf? Neem contact op met de afdeling projecten. Graag ziet het verkoopteam met Gré, Annemarie, Anne en ik u in een van de winkels. Daarnaast hebben we twee vaste stoffeerders in dienst voor de montage/plaatsing. Kortom, wij zijn klaar voor de toekomst en voor u.”

Geef een reactie