DORDRECHT – Kortingen van minimaal 40 procent. Geen wonder dat Sport Outlet Dordrecht, gevestigd aan de Visstraat 106, zo goed wordt bezocht. De tijdelijke winkel die vanaf januari in het centrum van Dordrecht is te vinden, verkoopt sportkleding en -artikelen met gigantische kortingen. Deze week zelfs met kortingen van minimaal 40 procent. Onlangs is er weer mooie, nieuwe handel van onder andere Björn Borg en Brunotti binnengekomen.

De grote zaak, bestaande uit twee verdiepingen, is zeker nog tot en met eind juni open. Topartikelen van bekende merken als Nike, Adidas en Puma gaan voor hele mooie prijzen de deur uit. Het assortiment omvat dames-, heren- en kinderkleding, maar ook voor schoenen, bikini’s, hockeysticks, tennisrackets, tassen, badslippers, skates en andere artikelen kunnen klanten er terecht. Getracht wordt om een zo mooi mogelijke collectie aan te bieden. En dat lukt keer op keer. Onlangs is er weer een grote partij sweatshirts en -pants van Björn Borg binnengekomen, net als een grote hoeveelheid Birkenstocks en Brunotti artikelen. Zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen! De scherpe prijzen maken dat de winkel de afgelopen maanden al boven verwachting is bezocht. Dat zal de resterende acht weken niet anders zijn.

Topmerken

De kortingen op de collectie kunnen oplopen tot maar liefst 80 procent! Dat maakt Sport Outlet Dordrecht een wel heel aantrekkelijke zaak. Topmerken voor een lage prijs (ook op nieuwe collecties). Dat maakt dat iedereen goede sportkleding en -artikelen kan kopen, ook diegenen met een kleinere beurs. Nieuwsgierig geworden? Ga dan eens langs bij zaak aan de Visstraat.