Ondernemers

reageer als eerstwo 3 jul 2013

Lekker creatief aan de slag met Ikkie Creatief!

DORDRECHT –

Ikkie Creatief bestaat in oktober twee jaar. Baljeu begon in Crabbehof en besloot te verhuizen naar de Reeweg Oost. Haar klantenkring ‘verhuisde’ mee. En inmiddels weten ook heel wat nieuwe hobbyisten haar te vinden. De specialiteit van Ikkie Creatief, zelf kaarten en sieraden maken, is nog net zo populair als jaren geleden. “Voordat ik met mijn winkel begon heb ik eerst onderzoek gedaan. Er bleek een enorme vraag naar kaarten en sieraden maken.” Die is nog steeds onverminderd. Het assortiment van Ikkie Creatief sluit daar mooi op aan. Karton, ruim duizend knipvellen en heel veel uitdrukvellen bijvoorbeeld. En voor degenen die graag sieraden maken heeft Nathalie een aantrekkelijk kralenassortiment. Heel fijn is dat Ikkie Creatief zoveel mogelijk met ‘kleinverpakkingen’ werkt, die Nathalie verpakt.. Hobbyisten hoeven zo geen ladingen materiaal aan te schaffen, maar enkel de hoeveelheid die ze zelf nodig hebben. Voorbeeld: tien kraaltjes voor 1 euro!

Cadeautjes

Benieuwd naar het aanbod (ook schilderen op nummer verkrijgbaar!)? Stap dan eens binnen. Naast hobbyartikelen heeft Ikkie Creatief ook cadeauartikelen. Boeddha beelden en religieuze glazenbeeldjes. Op de Reeweg Oost braderie, zaterdag 6 juli, staat Ikkie Creatief ook met een kraam. En iets om in de gaten te houden: rond augustus/september komen alle spulletjes voor de kerstkaarten maken. Nathalie verkoopt ook haar eigen gemaakte kaarten.

Ikkie Creatief, aan de Reeweg Oost 47, is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur. Meer informatie via tel. 2040016 enwww.ikkiecreatief.nl.

Geef een reactie