DORDRECHT – Het is deze week precies tien jaar geleden dat Rijwielcenter Vietsch zich vestigde in Stadspolders. De fietsenwinkel is inmiddweg te denken uit de wijk. En na de volledige verbouwing die pas heeft plaatsgevonden is Vietsch helemaal klaar voor de volgende tien jaar.

Service, daar draait het allemaal om, stelt eigenaar Jeroen Vietsch. “Daarmee hebben we veel klanten aan ons weten te binden. Velen van hen komen al die jaren steeds weer bij ons terug.” Ook na de verbouwing kwamen veel trouwe klanten meteen het resultaat bekijken. “Echt alles is aangepakt en vernieuwd. De winkel is ruimer opgezet en de werkplaats heeft een aparte ingang gekregen.” Van Vietsch geen sombere economische verhalen. Sterker nog, mensen pakken steeds vaker de fiets. Dat is goedkoper en ook nog eens een stuk gezonder. En met het nadere voorjaar staan de drukke tijden weer voor de deur.

Grote keuze

Vietsch is dealer van allemaal sterke merken; Aldo, Batavus, Cortina, Gazelle, Giant, Koga en Sparta. Door de jarenlange ervaring in de branche wordt iedere klant aan een bij diens wensen passende fiets geholpen. Een ‘normale’ fiets of een elektrische. In die tweede categorie wordt de keuze, en ook de vraag, steeds groter, signaleert Jeroen Vietsch. “Elk jaar groeit het aanbod. Ook voor de jeugd zijn nu modieuze modellen verkrijgbaar. Nieuw zijn ook de elektrische transportfietsen met voordrager.” Daarnaast heeft Vietsch altijd een aantal goede tweedehands fietsen te koop staan.

Onderhoud en reparatie

Alle reparaties en onderhoud worden uitgevoerd in de eigen werkplaats met goed opgeleid personeel. Als dat nodig is, staat er een gratis leenfiets klaar. Het is zelfs mogelijk om tegen een bescheiden tarief de fiets te laten ophalen en na de werkzaamheden thuis te laten afleveren.

Jubileumaanbiedingen

Rijwielcenter Vietsch viert het tienjarig bestaan het hele jaar met aantrekkelijke aanbiedingen, onder meer op (verzekeringen voor) elektrische fietsen. Kijk voor de actuele acties op vietsch.nl. Of ga langs bij het rijwielcenter aan het Pearl Buck-erf 77a. De openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur. Meer info via tel. 6309939.