ZWIJNDRECHT – Scootfix viert in mei zijn 12,5 jarig jubileum in de prachtige scooterwinkel die twee jaar geleden aan de Uilenkade in Zwijndrecht in gebruik werd genomen. Eerlijke service en kwaliteit zijn volgens Vincent Knapen van Scootfix de peilers waarop de winkel inmiddels stevig is verankerd in de Drechtsteden. Het recent toegekende dealerschap van Honda geeft het jubileum een extra feestelijk tintje.

Dat aan het lijstje van A-merken scooters en brom- en snorfietsen, zoals o.a. Vespa, Piaggio, Kymco, Peugeot, AGM en Yamaha nu ook het officiële dealerschap van Honda toegevoegd kan worden is iets waar Vincent Knapen trots op is. “Honda staat voor topkwaliteit. Het dealerschap krijg je niet zomaar. Een vertegenwoordiger van het merk komt langs om te kijken of je als zaak de kwaliteit kunt leveren die bij het merk past.” Voor woon-werkverkeer kan Knapen nu dus met een gerust hart een Honda adviseren. Vanwege de betrouwbaarheid,  het lage verbruik gerealiseerd door een brandstof injectie systeem(1 op 50 is goed haalbaar) en ook vanwege de vooruitstrevendheid op het gebied van veiligheid. “Honda levert als een van de weinigen scooters met een gecombineerd remsysteem. Voor en achter wordt er gelijktijdig geremd.” Natuurlijk betaal je voor een scooter geen wegenbelasting en mag je met een auto- of motorfietsrijbewijs gewoon een scooter besturen.

Feestacties

Juist in deze wat mindere economische tijden kiezen klanten voor kwaliteit, merkt Knapen. Als zij bijvoorbeeld hun tweede auto inruilen voor een scooter willen ze wel een betrouwbaar vervoersmiddel. En die zijn bij Scootfix in ruime mate en goed gepresenteerd te vinden. Scootfix biedt voor ieder wat wils: een kwaliteitsscooter is er al voor 1.300 euro rijklaar. Daarnaast zijn er altijd aantrekkelijke, technisch volledig nagelopen occasions verkrijgbaar. Door het verhuizen vanuit Dordrecht naar Zwijndrecht trekt Scootfix de laatste jaren ook steeds meer klanten uit de andere Drechtsteden. Zij kunnen er ook terecht voor onderdelen, kleding, helmen en alle denkbare accessoires. En natuurlijk voor onderhoud en reparatie in de moderne werkplaats. In jubileummaand mei gelden er diverse feestelijke acties zoals een korting van 12,5 procent op alle accessoires bij aanschaf van een nieuwe scooter en ontvangt iedere betalende klant een presentje.

Scootfix is te vinden aan de Uilenkade 20 en is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Kijk voor een uitgebreide indruk of meer informatie op www.scootfix.nl.