DORDRECHT – Sinds begin deze maand is Chez Beau aan de Vriesestraat geopend. Eigenaren Maurice en Daan Seltenrijch wilden een kinderkledingwinkel met alle maten én voor alle portemonnees. Dat is gelukt. Van een lieflijk schattig babypakje tot een stoer jongens of meidenoutfit. Het assortiment is zeer divers. En als extra service staat de koffie of thee klaar.

De winkel is vernoemd naar de jongste van hun vier kinderen. Tijdens de zwangerschap ontstond het idee om de winkel te beginnen. Het stel komt uit de horeca en met de kleine op komst moest er een carrièreswitch gemaakt worden. “We zijn ons gaan oriënteren. Wat leek ons leuk? Wat heeft Dordrecht nodig?”, vertelt Daan. De twee kregen verschillende reacties; Dordrecht zou heel goed een kinderspeciaalzaak kunnen gebruiken. Een zaak waar ouders voor kinderen van verschillende leeftijden kunnen slagen en waar ook de prijskaarten divers zijn. Het echtpaar benaderde verschillende merken. Mede door deze enthousiaste reacties kreeg Chez Beau vorm. Een pand werd gevonden in de Vriesestraat en vrijdag 1 februari was het zover. De hippe winkel, niet te missen dankzij de felle kleuren, ging open.

Felle kleuren

Kleren voor ieder wat wils, van maat 50 tot en met 176. Van merken als Feetje en Jubel tot Salty Dog en Vingino; Chez Beau heeft de leukste outfits. En aangezien de lente nadert, komt ook de voorjaarscollectie weer binnen. En die past uitermate goed bij Chez Beau, de (felle) kleuren springen eruit! Zien? Chez Beau, aan de Vriesestraat 77, is geopend op dinsdag en woensdag van 10.00 tot 17.30 uur, donderdag van 10.00 tot 21.00 uur, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.30 en op koopzondag. Meer weten? Zie dan chezbeaukinderkleding.nl. Bellen en mailen kan naar tel. 6133636 of mail naar info@chezbeaukinderkleding.nl.