DORDRECHT – De McDonald’s Dordrecht A16 pakt de komende weken groots uit. De vestiging is onlangs aan de buitenzijde verbouwd en heeft nu ook het ‘nieuwe’ (groen en bruin) design van McDonald’s. Reden voor een feestje met smakelijke aanbiedingen. Van 15 tot en met 29 april zijn er verschillende producten voor een leuke prijs. Zie alle (dag/week)voordeeltjes in deze krant! (Foto: Thymen Stolk)

De McDonald’s Dordrecht A16 werd eind 2009 aan de binnenkant verbouwd. Een vervolg van de ‘facelift’ kon uiteraard niet uitblijven. De buitenkant werd de afgelopen tijd aangepakt en het eindresultaat mag er zeker wezen. (Franchise)eigenaar Rien Baaij en supervisor Pieter Stam zijn zeer trots en nodigen iedereen uit om het verbouwde restaurant te komen bekijken. Om dit bezoek nog eens extra aantrekkelijk te maken zijn er de komende weken smakelijke aanbiedingen.

20 jaar

Wie kent de McDonald’s Dordrecht A16 niet? Sinds november 1993 is de vestiging geopend. Inmiddels weten heel wat mensen hun weg naar het restaurant te vinden. Duizenden bezoekers worden maandelijks ontvangen. Sommigen eten gezellig binnen in het restaurant, anderen gaan voor de McDrive. Deze Dordtse vestiging is namelijk zeer uitgebreid. Zo is er ook onder andere een terras en een speeltuin. Eind dit jaar, in november, viert McDonald’s Dordrecht A16 opnieuw een groot feest in verband met het twintig jarig bestaan. Supervisor Pieter Stam weet al te vertellen dat er dan zeker een grote actie gehouden zal worden. Niet vergeten dus!

De McDonald’s Dordrecht A16 is te vinden aan de Rijksstraatweg 32.