DORDRECHT – Net als vele anderen ook weer met goede voornemens aan het nieuwe jaar begonnen? De top vijf van dit jaar; stoppen met roken, minder druk maken, zuiniger leven, meer bewegen en beter voor jezelf opkomen. Vaak zijn deze voornemens in de tweede week van januari al weer vergeten of uitgesteld.

Op nummer één staat ook dit jaar afvallen. Wie dat dit jaar op een serieuze en gezonde manier wil aanpakken kan rekenen op de hulp van diëtist Renée Zwart en personal trainer Dirk-Jan Bartels. Zij kunnen samen zorgen voor een blijvend veranderde leefstijl. Een diëtist is een specialist op het gebied van voeding, maar ook op het gebied van gezondheid, leefstijl en alles wat daarbij komt kijken. Een diëtist wil zoveel mogelijk te weten komen over leefstijl en voeding. Vervolgens wordt samen gekeken welke veranderingen aangebracht kunnen worden om die extra kilo’s eraf te krijgen en gezonder te worden. Deze veranderingen zijn persoonsgebonden en daardoor is het dieet lang vol te houden.

Wie nu een afspraak maakt bij de diëtist maakt kans op een gratis persoonlijk trainingsprogramma van een personal trainer, gebaseerd op een uur trainen met hem. Met dit programma kan helemaal zelfstandig aan de gezondheid gewerkt worden. Het is voor lange tijd vol te houden en vergroot dus de kans om de doelen te bereiken.

Wie ook gezond het nieuwe jaar in wil gaan kan een afspraak maken bij de diëtist via tel. 6178709. Of kijk op www.dietistenpraktijkzwart.nl. De diëtist wordt vergoed vanuit het basispakket. Denk wel aan het eigen risico.