DORDRECHT – Plus start deze week met een unieke meidenspaarcampagne. Naast alle Eredivisie spaarcampagnes is het nu tijd voor beauty girls only. Bij de supermarkt kan gespaard worden voor Originails kindernagellakjes.

Originails zitten in een uniek flesje met kwastje én nail art pennetje ineen. Hiermee zijn de mooiste nagelcreaties te maken. Elke beauty girl kan zich uitleven met de Originails lakjes, kwastjes en pennetjes. Ook zijn er kleurrijke stickertjes zoals sterretjes, vlinders en hartjes. De Originails-collectie omvat vijftien aansprekende kleuren in lijn met de laatste trends: van suikerzoete pastel en chique glitterlakjes tot aan knallend neon dat in 2013 natuurlijk niet mag ontbreken.

Veilige basis

De lakjes zijn op waterbasis. Hierdoor is er geen nagellakremover of aceton nodig om de lak te verwijderen; wel zo veilig. De Originails topcoating zorgt voor een langdurig resultaat.

Actie

Klanten ontvangen bij elke 10 euro besteding een zegel en krijgen bij een volle spaarkaart met vier zegels een flesje nagellak cadeau. Om de lakjes op te bergen is er een hippe Originails etui verkrijgbaar voor 1,99 euro. Hierin zit al een flesje transparante topcoating. Speciaal voor Koninginnedag ontvangt elke klant op maandag 29 april een flesje Royal Orange nagellak bij elke besteding van 20 euro of meer.