DORDRECHT – Met Lucky Fit is Dordrecht een zeer interessante koopjeshal rijker. Afgelopen week reden de vrachtwagens af en aan naar de Marconiweg 4-6 om de winkel te bevoorraden met een zeer aantrekkelijk geprijsd en gevarieerd aanbod.

Lucky Fit heeft al een aantal jaar een goedlopende in vestiging in België. Nu kan dus ook Dordrecht en wijde omgeving profiteren van het aanbod. Het gaat om partijen uit faillissementen die voor een kwart van de prijs te koop worden aangeboden. Zoals de naam Lucky Fit al doet vermoeden is het bedrijf ooit begonnen met de verkoop van fitnessapparatuur. In de loop der tijd is het aanbod veel uitgebreider geworden. Zo is in het1000 vierkante metergrote pand in Dordrecht een enorme keuze in vloeren te vinden. Voor thuis, op kantoor of in fitnessruimtes. Tapijt, laminaat, kunststof, alles is eveneens voor een kwart van de normale winkelprijs te koop bij Lucky Fit. Daarnaast is er in de koopjeshal op bedrijventerrein Louterbloemen een uitgebreid aanbod computerartikelen te vinden. Maar ook tv’s, bedden, tuinmeubels en nog veel meer. In totaal gaat het om rond de duizend verschillende artikelen. En natuurlijk wisselt dat aanbod ook voortdurend.

Zeven dagen per week

Reden genoeg om een bezoek te brengen aan Lucky Fit, dus. Dat kan alle dagen van de week. Van maandag tot en met vrijdag zijn slimme kopers welkom van 08.00 tot 20.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 tot 17.00 uur. Ook wederverkopers (braderieën en markten) zijn van harte welkom.