DORDRECHT – Een 19-jarige vrouw uit Dordrecht is in de nacht van dinsdag 29 op woensdag 30 januari, omstreeks 00.45 uur, aangerand op station Dordrecht-Zuid. Het slachtoffer is aangerand door een man die, net als zij, kort tevoren uit de stoptrein Dordrecht – Breda was gestapt.

Na de aanranding liep de man vanaf het station door de tunnel, in de richting van Crabbehof. Het slachtoffer geeft het volgende signalement van de dader: donkere huidskleur, lengte ongeveer1.90 meter, leeftijd vermoedelijk 20 jaar, langwerpig gezicht, grote ogen met hangende oogleden, geen gezichtsbeharing, normale tot iets dikkere lippen, vermoedelijk heel dun postuur en Nederlands sprekend. Hij droeg een lange jas, vermoedelijk tot op de knieën, kleur beige, gebreide of stoffen muts, kleur grijs met omgeslagen rand.

Zijn er reizigers die met dezelfde trein reisden en de dader aan de hand van dit signalement  herkennen? Of mensen met andere waardevolle informatie? Bellen met de Opsporingstiplijn kan via tel. 0800-6070 of met Meld misdaad Anoniem tel. 0800-7000.