DORDRECHT – De politie is op zoek naar een aanrander. Afgelopen maanden zijn in de omgeving van het centrum meerdere vrouwen ongewenst betast door een jongen. Meestal was dit in de middag of aan het begin van de avond. De politie vermoedt dat het telkens om dezelfde jongen gaat. Van hem is een compositietekening gemaakt. De politie verzoekt vrouwen, die mogelijk ook slachtoffer zijn geworden van deze aanrander en geen aangifte hebben gedaan, omdat alsnog te doen.

De laatste aangifte is van een incident op 2 april rond 15.30 uur. Toen werd een 31-jarige vrouw betast door een blanke jongen. Zij zat op een bankje in het park aan de Dubbeldamseweg Zuid, ter hoogte van de Twintighoeveweg. De jongen knoopte een praatje met haar aan, maar stuurde het gesprek als snel op seksuele handelingen. Daarna betastte hij haar. In november, december en januari werden ook al vrouwen in het centrum van Dordrecht ongewenst betast.

Het signalement van de jongen: blank, kort donkerblond haar, Nederlands sprekend, rond gezicht met volle lippen, fors postuur, rond 1.80 meter, tussen de 15 en 18 jaar oud, verplaatst zich op een gammele donkerkleurige fiets. Hij droeg een blauwe, dunne stoffen jas met ritssluiting, aan de voorzijde witte cijfers of letters en op borsthoogte een witte streep.

Wie de jongen kent of aangifte wil doen kan contact opnemen met de zedenpolitie via tel. 0900-8844. Anoniem kan ook via tel. 0800-7000 (vermeld dan ook dat gaat over de jonge aanrander in Dordrecht).