Politieberichten

reageer als eerstdi 21 okt 2014

Politie zoekt getuigen nachtelijke mishandeling

DORDRECHT – Een 17-jarige jongen uit Sliedrecht heeft vrijdagnacht 26 september rake klappen gekregen en daarna bestolen van zijn rugzak. De politie is op zoek naar de vier jonge mannen die betrokken waren bij het geweld en de diefstal op het Kors Monsterpad.

 

Wanneer het slachtoffer na een avondje uit richting huis fietst wordt hij door twee mannen op een zwarte scooter aangesproken. Nadat het slachtoffer een tijdje met deze jongens heeft gepraat komt er nog een scooter met daarop twee mannen aan. Vanuit het niets begint een van de mannen op het slachtoffer in te slaan. Er wordt fors geweld gebruikt door twee van de vier mannen.

 

Signalementen

De politie is op zoek naar vier jonge mannen, die allemaal rond de 20 jaar oud zijn. Een van de mannen is blank en heeft kort lichtblond haar met kleine stekeltjes. Hij was mager en droeg een blauwe jas met bruin leren borstzakjes.

Het slachtoffer wist een van de andere daders te beschrijven als een getinte jongen met donkerbruin haar, dat hij droeg tot halverwege zijn nek.

Getuigen kunnen bellen met tel. 0900-8844. Anoniem bellen kan naar tel. 0800-7000.

 

Geef een reactie