Sport

reageer als eerstdi 11 aug 2020

Augustus Voetbalmaand bij Z.V.V. Pelikaan

ZWIJNDRECHT – De eerste week van de open trainingen bij de Zwijndrechtse voetbalvereniging Pelikaan zit erop. Op dinsdag en donderdag hebben gemiddeld bijna zeventig kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar deelgenomen. Met de hulp van veel vrijwilligers, waaronder selectiespelers van Z.V.V. Pelikaan en ouders, werd het een geslaagde start.

De trainingsdagen starten met een gezamenlijke warming-up, waarna de kinderen in aparte groepen met de trainers een circuit afwerken. Hierbij wordt getraind op diverse voetbaltechnische onderdelen. Tussendoor zijn er vanwege het warme weer zeer regelmatig drinkpauzes.

Na een gratis lunch, mede mogelijk gemaakt door Jumbo Supermarkt, vinden er in de middag toernooitjes plaats en is er een aparte trainingsgroep voor meisjes: ‘De Pelikaan Meiden Open’. De meisjes van 6 tot en met 15 jaar worden van 13.00 tot 15.00 uur getraind en begeleid door speelsters van het Pelikaan-damesteam.

De volgende trainingen vinden nog plaats op 11, 13, 18 en 20 augustus met een spetterende afsluiter op vrijdag 28 augustus. Je kunt je nog steeds opgeven. En de ouders mogen natuurlijk ook een kijkje komen nemen, met inachtneming van de geldende coronaregels.

Graag even opgeven (registratie noodzakelijk vanwege corona) via algjvoorz@vvpelikaan.nl o.v.v. naam en leeftijd. Je krijgt dan een formulier met nog wat vragen en wanneer je wilt komen in verband met het samenstellen van de trainingsgroepen en de inkoop van de lunch. Start 10.00 uur, aanwezig om 09.45 uur.

 

Geef een reactie