DORDRECHT – De Dordrecht Lions nemen het zaterdag 2 februari op tegen het Talententeam High Techs Eindhoven. De Dordtenaren staan nog steeds op de eerste plaats in de competitie na dertien wedstrijden gespeeld te hebben. De tegenstander geldt als titelkandidaat in de competitie en kan mogelijk de eerste play off tegenstander zijn voor de Lions.

De High Techs zijn jonge talentvolle ijshockeyers die hun sport combineren met de school in Eindhoven waar zij een speciaal sportprogramma volgen. De Dordrecht Lions hebben het dit seizoen niet makkelijk gehad tegen de High Techs. De teams hebben elkaar al twee keer getroffen en beide ontmoetingen eindigden in overtime. De eerste overtime werd gewonnen door de Lions maar de tweede werd verloren, overigens de enige wedstrijd waar zij punten hebben laten liggen.

Kemphanen

Er is een aantal spelers bij de High Techs dat uitkomt voor de Eindhoven Kemphanen, een eredivisie ploeg. Zij brengen een hoop snelheid en techniek met zich mee. Deze eigenschappen zijn ook de kracht van het team. De Lions zullen dus op moeten letten voor de gevaarlijke counters en snelle aanvallen.

De Dordtenaren zijn eigenlijk al zeker van een play off plek maar zullen hard moeten werken om hun ongeslagen status te handhaven. Deze wedstrijd geldt ook als voorbereiding op de play offs van dit jaar. Aanvang is 20.30 uur.