Sport

reageer als eerstdi 6 jan 2015

DMHC introduceert smoelenbord

DORDRECHT – Bij Hockeyclub DMHC was zaterdag de gebruikelijke nieuwjaarsreceptie voor leden (en hun ouders) en oud-leden. Jenneke Vis-Maters, ad interim voorzitter van DMHC, besteedde tijdens haar nieuwjaarstoespraak veel aandacht aan het belang van vrijwilligers voor de club. Ze bedankte hen voor al het werk dat in 2014 is verricht om de club die nog steeds groeit goed te laten functioneren.

 

Door de grootte van de club is het echter niet altijd duidelijk wie wat doet en daarom heeft DMHC een smoelenbord geïntroduceerd dat tijdens de nieuwjaarsreceptie werd onthuld. Op dit bord dat in het clubgebouw hangt is in beeld gebracht wat ook op de website is terug te vinden.

 

Verder konden alle aanwezigen nog genieten van een nieuwe promotievideo die mooi weer geeft wat DMHC allemaal omhelst: een hockeyclub voor jong en oud met ieder jaar weer een scala aan sportieve en feestelijke activiteiten. Tot slot werd met elkaar geproost op 2015, waarin Hockeyclub DMHC haar 90-jarig bestaan zal gaan vieren en er ook continue gewerkt zal worden aan het verder uitbouwen van deze familieclub met ambitie.

 

Geef een reactie