Sport

reageer als eerstza 4 nov 2017

Drechtstreek wint Papendrechtse stadsderby

DORDRECHT-In de tweede klasse F werd de beladen en spannende Papendrechtse stadsderby tussen vv Papendrecht en vv Drechtstreek zaterdag een prooi voor Drechtstreek. Op het natte maar sfeervolle en tevens goed bezette sportcomplex Slobbengors waren de mannen van trainer Miquel Munoz met 0-2 de sterksten.Slingerland en Kroos bezorgden Drechtstreek met hun doelpunten de zege in deze stadsclash.
Pelikaan en Hardinxveld deelden in deze afdeling de punten met 2-2.In de rangschikking Papendrecht de nummer drie, Drechtstreek zesde en Pelikaan negende.
Wieldrecht haalde in 3B hard uit tegen ZCS’62 en zegevierde met 6-1.Voor Wieldrecht waren Jens van Vugt (2x), Mark van Agteren (2x), Zouhair el Yaakoubi en Terrence Kliphuis de doelpuntenmakers.Wieldrecht vinden we in het algemeen klassement terug als de runner up
In 3C boekte alleen ZBC’97 de volle winst. De club uit Zwijndrecht versloeg Leerdam Sport met 2-1. DFC pakte op de valreep alsnog een puntje op verplaatsing bij De Zwerver: 2-2. Na de 0-1 va Mike van der Pol kwam De Zwerver dat inmiddels met tien man speelde na een roe kaart in een knotsgekke slotfase nog op 2-1, maar vevolgens redde Gokhan Sabit met de 2-2 alsnog een puntendeling voor de Dordtenaren.
EBOH kwam in en tegen Vuren niet verder dan 2-2.De Schenkeldijkploeg kende door goals van Regales en Verkerk zelf een 0-2 voorsprong. In blessuretijd echter kwam Vuren alsnog tot de gelijkmakende 2-2.
Onze regioteams in deze afdeling zijn als volgt gerangschikt:ZBC’97 (2e),EBOH (4e), Groote Lindt (5e), IFC (9e), DFC (13e).
Op verplaatsing bij Ameide behaalde Groote Lindt een 1-1 gelijk spel.In 4C boekte GSCODS een goede uitoverwinning en versloeg DOSKO met 0-4.In de rangschikking staan GSCODS en Dubbeldam respectievelijk als de nummer twee en drie.

Geef een reactie