Sport

reageer als eerstza 23 sep 2017

Drechtstreek en Papendrecht schieten met scherp

DORDRECHT-In de tweede klasse F schoten de beide Papendrechtse vertegenwoordigers Drechtstreek en Papendrecht met scherp op de eerste speeldag van het nieuwe seizoen. Promovendus Drechtstreek (hoofdfoto) was op het eigen sportcomplex Oostpolder met 4-1 een maatje te groot voor Brederodes. Papendrecht bleef in Gorinchem thuisclub SVW met 2-5 de baas.
In 3B haalde Wieldrecht fors uit bij Tholensse Boys: 1-4.In 3C beleefde nieuwkomer DFC een zware middag op bezoek bij IFC in Hendrik Ido Ambacht. De formatie van trainer Danny Slegers verloor met 5-0. Ook EBOH stond met lege handen na het 1-2 thuisverlies tegen Alblasserdam. De Zwijndrechtse vertegenwoordigers in deze afdeling, Groote Lindt en ZBC’97 kenden meer succes. Streefkerk en Vuren werden met respectievelijk 1=-0 en 6-3 geklopt.
GSCODS (bijfoto) boekte in 4C een 4-2 thuiswinst op Oosterhout. Bij rust kenden de Dordtenaren reeds een 2-0 voorsprong.Met twee doelpunten en twee assists drukte Arie Pankras jr. een belangrijke stempel op de winst van GSCODS. Dubbeldam verloor op verplaatsing bij ONI met 3-1.

Geef een reactie