DORDRECHT – Met drie A-junioren heeft SC Emma zondagmiddag het hooggeplaatste VVR op een 0-0 gelijkspel gehouden. Emma deed zo de laatste plaats over aan Noordhoek, dat zoals de meeste Brabantse ploegen in 4C niet in actie kwam.

Dubbeldam triomfeerde met groot verschil over SAB: 5-1. De Bredanaars hielden de eerste helft nog gelijke tred met Dubbeldam en namen zelfs een 0-1 voorsprong. Drie treffers van Patrick de Kievit brachten het elftal van Roy de Bruin en Fred Koster echter op het winnende spoor. Paasmaandag kan Dubbeldam in de prijzen vallen. Wanneer het wint bij VVR heeft het de tweede periodetitel binnen. In geval van een nederlaag is het nacompetiticket voor VVR. Bij een gelijkspel is Dubbeldam afhankelijk van SSW. De koploper had vanmiddag te maken met een afgelasting, omdat het veld bij TVC’39 niet bespeelbaar was.
In de derde klasse B boog RCD voor Oosterhout: 0-3. De uitslag was ietwat geflatteerd, want de twee laatste doelpunten vielen in de slotfase. Vijfdeklasser OMC had weinig te duchten van hekkensluiter Val Aan: 6-2. Het team van Jan Witman kan aansstande maandag de tweede periodetitel omarmen. Als het thuis wint van Rimboe, valt de prijs in handen van OMC, dat echter op schema ligt om rechtstreeks te promoveren.