DORDRECHT-Het is FC Dordrecht niet gelukt punten te pakken tegen  Almere City FC. De runner up van de Keuken Kampioen Divisie won met 3-0.

Tot aan de zeventigste minuut hielden de Dordtenaren keurig stand maar de openingstreffer van Faris Hammouti zorgde voor een kanteling in het duel.Tien minuten later was het 2-0 en ging Mirani de boeken in als de maker van dit doelpunt. In de extra tijd zorgde Hammouti met zijn tweede goal van de dag voor de 3-0 eindstand.

FC Dordrecht blijft ondanks de nederlaag nog wel de nummer negentien van de eerste divisie maar ziet rode lantaarndrager FC Den Boaz later pas in actie komen.

Doelman Liam Bossin en de veldspelers Thomas Poll en Devon Koswal maakten hun basisdebuut bij de Kroomedijkclub.