DORDRECHT – Met een thuiswedstrijd tegen MVV begint FC Dordrecht vanavond aan een reeks wedstrijden tegen op papier sterke tegenstanders. De wedstrijd begint in tegenstelling tot de meeste speelrondes om 21.00 uur in plaats van 20.00 uur. Dit heeft te maken met een wedstrijd van Jong Oranje. De helft van de wedstrijden in deze speelronde van de Keuken Kampioen Divisie is al eerder gespeeld, ook dit heeft te maken met interlandvoorkeuren binnen de competitie. (Archieffoto: Stolk Fotografie)

Dordrecht is thuis op de Krommedijk de laatste tijd in goede vorm, want de laatste twee thuiswedstrijden werden gewonnen. Tegenstander MVV is het seizoen erg goed begonnen, met elf punten uit zes wedstrijden en staat op de ranglijst op plaats 9. Bij winst zou de thuisploeg aansluiten bij de middenmoot. Volgens de statistieken wordt dit niet makkelijk: van de laatste elf onderlinge duels won FC Dordrecht er één.

Volgende week staat FC Dordrecht tegenover de nummer 2 van de ranglijst (Eindhoven) en de week erop tegen koploper PEC Zwolle.