Sport

reageer als eerstvr 1 sep 2017

FC Dordrecht geeft voorsprong in slotfase uit handen

DORDRECHT-FC Dordrecht heeft het thuisduel tegen FC Emmen niet in winst kunnen afsluiten. Het duel eindige vrijdagavond aan de Krommedijk onbeslist in 2-2, nadat de Schapenkoppen met nog vijf minuten te spelen nog een 2-1 voorsprong kenden.
FC Emmen nam op het halve uur spelen met 0-1 de leiding en was Tim Siekman de gevierde man binnen de Drentse tegenstander. Direct na de theepauze vierde Andreais Calcan zijn debuut bij FC Dordrecht met de gelijkmakende 1-1.
FC Dordrecht leek door het doelpunt een boost te hebben gekregen want negen minuten later rondde Robert Mutzers goed voorbereiden werk van Terence Groothusen met de 2-1 doeltreffend af.De Dordtenaren bleven na de tweede treffer FC Emmen onder druk zetten, maar verzuimde de wedstrijd definitief in het slot te draaien.In de slotfase ging de voorsprong alsnog uit handen. Een vrije trap van notabene voormalig FC Dordrecht speler Yuri Loen verdween achter doelman Nick Wolters in de Dordtse touwen en was de 2-2 eindstand bepaald.Na drie speeldagen blijft FC Dordrecht de nummer tien van de Jupoiler League.
Voor het begin van de wedstrijd werd de onlangs opgestapte technisch manager Marco Boogers door de fans bedankt middels een groot spandoek met zijn afbelding en werd hij in de 16e minuut toegezongen.

Geef een reactie