Sport

reageer als eerstvr 4 okt 2019

FC Dordrecht kent teleurstellende avond na 2-5 nederlaag tegen Jong FC Utrecht

DORDRECHT-FC Dordrecht is wederom tegen een ruime nederlaag aamgelopen. Vrijdag werd in eigen huis met 2-5 verloren van Jong FC Utrecht.
Al na drie minuten spelen lag de bal in de Dordtse touwen en was Hicham Acheffay de man van de 0-1. Twaalf minuten later kende de ploeg van Claudio Braga opnieuw tegenslag na een rode kaart voor Feyenoord huurling Noah Lewis die een doorgebroken tegenstander onderuit schoffelde. Op het halve uur spelen was het weer raak voor Jong FC Utrecht en mocht Acheffay voor de tweede keer van de avond doelman Stoskovic het nakijken geven.
Nauwelijks was de tweede helft onderweg in het Riwal Hoogwerkers Stadion aan de Krommedijk of daar kwam de derde tegentreffer op het scorebord door Jonas Arweiler.
Vervolgens leek FC Dordrecht even het licht te hebben gezien en mocht Renny Smit de 1-3 aantekenen .Eechter daar kwam die dekselse Acheffay weer langs die voor de derde keer de Dordtse roos feilloos wist te vinden. FC Dordrecht antwoordde middels Renny Smith nog met de 2-4 maar de gifbeker zou nog niet leeg zijn. Tot overmaat van ramp werkte FC Dordrecht keeper Petar Stoskovic een bal nohg in zijn eigen doel,. Zo kwam met een 2-5 nederlaag een einde aan pijnlijke avond voor de Krommedijkploeg. FC Dordrecht is door de resultaten van vandaag weer afgedaald naar de laatste positie op de ranglijst van de Keuken Kampioen Divisie.

Geef een reactie