DORDRECHT-FC Dordrecht heeft dure punten laten liggen in het thuisduel met Fortuna Sittard. Na een 2-0 voorsprong gaven de Schapenkoppen de Limburgse tegenstander de kans terug te komen tot 2-2 wat tevens de eindstand zou worden.
Binnen het halve uur leek FC Dordrecht vrijdagavond aan de Krommedijk de klus te hebben geklaard.
Alvin Daniels en Joris Kramer waren de doelpuntenmakers voor de Dordtenaren. Helaas verzuimde de Dordtse thuisploeg voor een derde keer trefzeker te zijn om het duek definitief op slot te zetten.
Van deze fout maakte het sterker wordende Fortuna tien minuten na rust gebruik van. Finn Stokkers bracht de Limburger met de 2-1 terug in de wedstrijd. Het lukte het geschrokken FC Dordrecht niet terug te slaan. Ook hiervan profiteerde Fortuna dankbaar en was de gelijkmakende 2-2 van Ronald Hout een feit. Met de teleurstellende puntendeling verzaakte FC Dordrecht over Fortuna heen te gaan en bovendien een grote marge op hekkensluiter Achilles te nemen. FC Dordrecht blijft de nummer negentien van de Jupiler League.