DORDRECHT – Een dubbel programma voor FC Dordrecht dit Paasweekend. Na het uitduel bij RKC Waalwijk van vrijdag is deze Tweede Paasdag Almere City FC te gast aan de Krommedijk. (Foto: Michel Sterrenberg)

De thuiswedstrijd van vanmiddag wordt de voorlaatste van dit seizoen op eigen veld voor de ploeg van trainer Claudio Braga die nog altijd als zeventiende gerangschikt staat. De tegenstander uit de Flevopolder komt als de nummer zes van het algemene klassement naar de Merwestad.

Bij Almere City FC nam Ole Tobiassen enkele weken geelden de taken over van de op non-actief gezette hoofdcoach Michele Santoni. Als speler kwam de Deense oud-middenvelder uit voor onder meer Ajax, sc Heerenveen en AZ. Daarnaast heeft hij zes interlands in het Deense nationale elftal achter zijn naam staan.

In de selectie van Almere City FC prijken de namen van de voormalig FC Dordrecht-spelers Youri Loen en Guy Ramos. Ramos kwam dit lopende seizoen slechts drie keer in actie, terwijl bij Loen de teller inmiddels al op dertig duels staat. Routinier Nick Vossebelt kennen we nog als drager van de shirts van FC Den Bosch en Willem II. De beide topscorers van de Almerenaren zijn Nick Vossebelt en Jeff Efmorfidis, ieder met zeven doelpunten.

De wedstrijd tussen FC Dordrecht en Almere City FC staat vanmiddag onder leiding van arbiter Cantineau, die om 14.30 uur zal fluiten voor de aftrap.