Sport

reageer als eerstza 5 mei 2018

Goede overwinningen voor Wieldrecht, EBOH en DFC. Duel GSCODS haalt einde niet

DORDRECHT-Wieldrecht deed zaterdagmiddag in 3B aan de Smitsweg wat het te doen had: winnen.Met 4-1 was de formatie van coach John den Dunnnen een maatje te groot voor De Jonge Spartaan. Amando Tuur 2x en Mark van Agteren waren de Dordtse doelpuntenmakers, terwijl De Jonge Spartaan 1x in eigen doel schoot.
Gesteund door een grote groep meegereisde supporters boekte koploper EBOH in 3C een belangrijke 0-2 uitzege op achtervolger Streefkerk. Grote man bij EBOH was de maker van de beide treffers, Leroy Verkerk. Minpuntje voor de Dordtenaren was de rode kaart die Mo Salman gepresenteerd kreeg.EBOH blijft koploper maar weet het een wedstrijd minder gespeeld hebbende De Zwerver dicht achter zich.
DFC boekte in de onderste regionen van het klassement een ruime en zeer verdiende 2-5 uitoverwinning in en tegen Alblasserdam. Een hoofdrol was er voor Leroy Rubio Rijsdijk die drie treffers produceerde. De mannen van trainer Danny Slegers blijven na vandaag in het spoor van de concurrenten in de strijd om p/d wedstrijden.

De wedstrijd in 4C tussen The Gunners en GSCODS haalde het einde niet. Bij een 0-2 tussenstand in het voordeel van de Dordtenaren waren bij enkele spelers van de Bredase tegenstander de gemoederen dusdanig verhit dat de veiligheid op de grasmat niet gegarandeerd konden worden. De arbiter van dienst en GSCODS wilden na een onderbreking nog wel verder maar The Gunners zag dit niet zitten.Na veertig minuten voetbal was het einde oefening.

Geef een reactie