Sport

reageer als eerstdi 14 jan 2020

Inschrijving Verkerkloop 2020 opent vrijdag 31 januari

ZWIJNDRECHT – De inschrijving voor de 43ste editie van de Verkerkloop in Zwijndrecht is vanaf vrijdag 31 januari geopend. Het hardloopevenement vindt plaats op woensdagavond 13 mei en zal plek bieden aan 3500 hardlopers van jong tot oud. Inschrijven voor de 5 en 10 kilometer en de bedrijvenloop is mogelijk via www.verkerkloop.nl.

De 43ste editie van de Verkerkloop zal traditiegetrouw bestaan uit het Zwijndrechts Scholenkampioenschap voor deelnemende basisscholen, de 5 en 10 kilometerloop voor individuele hardlopers en de 5 en 10 kilometerloop voor bedrijventeams. Nieuw deze editie is de definitieve toevoeging van de 10 kilometer voor bedrijventeams na een succesvolle pilot.
Nieuwe website en logo
Deelnemers kunnen zich inschrijven via de vernieuwde website www.verkerkloop.nl. Ook heeft het hardloopevenement een nieuw logo geadopteerd. Inschrijven voor de 5 en 10 kilometerloop voor individuele hardlopers en bedrijventeams is mogelijk vanaf vrijdag 31 januari en gebeurt volledig digitaal via de website. De inschrijving is geopend tot en met zondag 10 mei. Deelname aan individuele loop kost 7,50 euro, bedrijventeams betalen 200 euro per team met een oplopende korting bij meerdere teams. Deelnemers van de bassischolen worden via de eigen school opgegeven. Deelname voor deze kinderen is gratis. Iedere deelnemer ontvangt een medaille en eigen downloadbare finishfoto en video.
Over de Verkerkloop:
Editie 2019 was met bijna 3500 deelnemers waarvan 1100 scholieren het grootste sportevenement van Zwijndrecht en tevens één van de grootste jeugdlopen van Nederland. Meer informatie is te vinden op www.verkerkloop.nl.

Geef een reactie