DORDRECHT – De Lions hebben de eerste plek behaald in de reguliere competitie. Dit betekent dat de Dordtse ijshockeyers in zowel de halve finale als de finale van de play-offs thuisvoordeel hebben. Omdat daar de best-of-three-regel geldt, kan het betekenen dat er vier wedstrijden in Dordrecht gespeeld worden. Maar eerst moet komend weekend de eerste hobbel genomen: tegenstander in de halve finale High Techs Eindhoven.

De eerste wedstrijd is op zondag 17 maart om 20.00 uur in de Sportboulevard Dordrecht. Uit uitduel in Eindhoven op zaterdag 23 maart om 20.30 uur. Als een derde wedstrijd nodig is, wordt die op 24 maart om 20.00 uur in de Sportboulevard gespeeld.

Kaartjes

Kaartjes voor de wedstrijden kosten 7,50 euro. Kinderen onder de 17 jaar betalen 3,50 euro. Een passe-partout voor alle thuiswedstrijden (zowel halve finale als finale), inclusief het eindfeest kost 15 euro. Ze kunnen besteld worden via sales@dordrechtlions.nl. Via dat mailadres kunnen ook VIP-arrangementen besteld worden voor 45 euro per thuiswedstrijd met hapjes, drankjes, een presentatie van coach Alexander Jacobs, verblijf in de VIP-room en op de VIP-tribune en toegang tot de afterparty.