DORDRECHT – Voetbalvereniging EBOH start zaterdag 30 maart weer met het zogenaamde mini-voetbal. Gedurende tien weken wordt er op zaterdagochtend een uur lang een speciaal programma afgewerkt voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar. Onder leiding van EBOH trainers kunnen de kinderen spelenderwijs kennismaken met voetbal en kunnen ouders meteen eens rondkijken op de club.

Organisator Axel van den Heuvel kijkt er al naar uit: “Dit wordt alweer de vierde keer dat we het mini-voetbal organiseren. De voorgaande drie keer hadden we gemiddeld zo’n 45 deelnemende kinderen, maar veel belangrijker: iedereen was enthousiast! Deze ronde hopen we op een vergelijkbaar aantal kinderen uit te komen, maar meer is natuurlijk ook geen enkel probleem.”

De trainingen beginnen om 09.00 uur en duren een uur. De serie begint op 30 maart en duurt tot en met 1 juni. De kosten voor deelname aan de hele serie van tien trainingen, bedragen 15 euro per kind. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de organisatie via minis@eboh.nl of een kijkje nemen op www.eboh.nl.