SITTARD-Er gloort nog hoop voor FC Dordrecht  op het bereiken de play-offs. Hoewel de Dordtenaren vrijdagavond de uitwedstrijd bij Fortuna met 3-1 verloren maakte ook de naaste concurrent FC Oss een misstap. De Brabanders zagen namelijk Helmond Sport met 1-2 zegevieren. In Sittard keken de Schapenkoppen bij rust tegen een 1-0 achterstand aan door een treffer van Rajcomar. In de tweede helft liepen de Limburgers uit naar 3-0 via Voorn en Nkoyi.Fouad Idabdelhay redde twaalf minuten voor tijd de Dordtse eer. Bij FC Dordrecht stond overigens doelman Warner Hahn (foto) weer onder de lat na twee maanden van blessureleed aan zijn schouder.FC Dordrecht blijft na vandaag de nummer negen van de Jupiler League. Winst volgende week vrijdag op de laatste speeldag van de reguliere competitie tegen Almere City betekent voor de formatie van interim-trainer Virgil Breetveld dat plaatsing voor de seizoenstoegift alsnog is bereikt.