DORDRECHT – Tennis- en padelvereniging C.C. organiseert op zaterdag 30 maart een open dag met proeflessen tennis en padel en een open padeltoernooi voor beginners of gevorderden.

In Nederland gaan meer dan één miljoen mensen jaarlijks de tennisbaan op. Daarmee is tennis de tweede sport van ons land en sinds enkele jaren met padel als tweede racketsport. Of je nu al een tijdje speelt, net begonnen bent of wilt starten: tennis en/of padel is een uitdagende verenigingssport voor alle leeftijden en alle niveaus, een echte lifetime-sport. Daarnaast is tennis/padel gezond, ontspannend en je kunt het spelen wanneer het jou uitkomt. Lekker sporten in de buitenlucht. Het is ook één van de weinige sporten die zeer geschikt is om ook als ouder samen met je kind(eren) te spelen. Maar tennis of padel wordt nóg leuker als je het met elkaar deelt. Daarom organiseert tennisvereniging C.C. op zaterdag 30 maart een open dag op het groene tennispark aan de Schenkeldijk. Bij C.C. zijn er zowel twee gravel- als zeven smashcourtbanen, zodat je twaalf maanden per jaar kunt spelen. De vereniging hoopt zeer binnenkort de vierde en vijfde padelbaan te openen, als het meezit al op 30 maart. C.C. is een bruisende club van duizend leden.

Programma

De open dag is een perfecte gelegenheid voor leden om hun liefde voor de sport te delen met hun vrienden, familie, collega’s en kennissen. En voor niet-leden is het een laagdrempelige en gezellige manier om kennis te maken met tennis en uiteraard met C.C. Van 12.00 tot 15.00 uur is iedereen van harte welkom om op het tennispark aan de Schenkeldijk 13 om kennis te maken met de club, vragen te stellen of in te schrijven voor tennis- of padelles. De gehele dag zijn er leuke activiteiten. Om 10.00 uur een padeltoernooi voor beginners, om 12.00 uur proeftennislessen voor de jeugd, om 13.00 uur proeflessen padel voor jeugd en senioren en om 14.00 uur een open padeltoernooi voor gevorderden (genderneutraal).

Ga naar www.tennisverenigingcc.nl voor meer informatie over de open dag en de vereniging.