DORDRECHT – Oranje Wit is een samenwerking aangegaan met Sparta Rotterdam. Daarmee wordt Oranje Wit vanaf 1 juli een opleidingspartner van de Rotterdamse voetbalclub. Hierdoor ontstaat een intensieve samenwerking tussen de jeugdopleidingen. Grote talenten krijgen dan ook een kans binnen de Sparta-jeugdopleiding.

Het Dordtse Oranje Wit is blij met deze samenwerking. “We zijn enorm trots dat we opleidingspartner van Sparta Rotterdam zijn, een club met een van de meest vooraanstaande jeugdopleidingen van Nederland.  Vanaf onze mini’s tot aan de A-junioren zullen we verder kennis opdoen op technisch, medisch en organisatorisch vlak en zo kunnen we onze jeugdopleiding verder gaan ontwikkelen”, aldus algemeen voorzitter van sv Oranje Wit Richard Groenendaal. Jaarlijks worden ook activiteiten, zoals clinic, toernooien en wedstrijdbezoeken, voor de hele jeugd georganiseerd in samenwerking met Sparta.

Foto: Wiljam Vloet (Algemeen/Technisch Directeur Sparta Rotterdam), Marco Retel (bestuurslid PR&communicatie sv Oranje Wit) en Harald van Vugt (bestuurslid voetbaltechnisch zaken sv Oranje Wit) ondertekende afgelopen vrijdag een samenwerkingsovereenkomst.