Sport

reageer als eerstza 1 feb 2020

Oranje Wit ziet koploper Kloetinge nipte overwinning pakken

DORDRECHT- Oranje Wit kreeg in de zaterdag eerste klasse C koploper Kloetinge op bezoek.Met een nipte 0-1 winst keerde de ranglijstaanvoerder terug naar de eigen Zeeuwse bodem. De winnende treffer viel rond het halve uur spelen.
Ook een nederlaag voor Heerjansdam. Op de Molenwei zegevierde GRC met 2-3. Tegenstander GRC sloeg binnen twee minuten twee keer toe.Claudio Barros Alves Andrade zette kort voor rust de aansluitingstreffer op het scorebord. Drie minuten voor tijd leek Heerjansdam er een remise uit te slepen met dank aan Koen Botterguis met de 2-2. Echter zestig tikken later was door toch de 2-3 voor GRC en bleven de Dammers alsnog met lege handen achter.
Sportcomplex de Lockorst in Sliedrecht was het decor van de regioderby tussen Sliedrecht en Papendrecht.Na een eerste helft in het baggerdorp zonder treffers werd Justin Beemsterboer met de enige en uiteindelijk winnende goal de matchwinner voor Papendrecht.
Kloetinge blijft ook na vandaag de klassementsaanvoerder.De regioclubs Papendrecht, Heerjansdam en Oranje Wit vinden we terug als de respectievelijke nummer 10, 12 en 14,

Geef een reactie