Sport

reageer als eerstza 14 okt 2017

Papendrecht maakt geen misstap

DORDRECHT- In 2F rekende ranglijstaanvoeder Papendrecht zaterdagmiddag eenvoudig af met Wilhelmina’26: 4-1.De Slobbengorsbewoners blijven na vandaag de koploper.Drechtstreek beet op bezoek in en tegen Meerkerk met 2-1 in het stof.Pelikaan zag Heukelum met 1-4 de driepunter pakken.
Wieldrecht, gedeeld koploper in 3B maakte geen fout en was in eigen huis met 3-1 een maatje te groot voor VVC’68. De doelpunten kwamen op naam van Mark van Agteren, Terence Kliphuis en Kees Groeneveld. Doelpuntenmaker Mark van Agteren kreeg een rode kaart in dit duel.
In 3C beleefde koploper ZBC’97 een zure middag op verplaatsing bij de nummer drie De Alblas.De Zwijndrechternaren gingen met 3-0 onderuit maar blijven ondanks de nederlaag de ranglijstaanvoerder.EBOH speelde met 3-3 gelijk bij De Zwerver Het Dordtse DFC kreeg een flinke draai om de oren door het 6-1 uitverlies bij Streefkerk.
In 4C kenden de beide Dordtse vertegenwoordigers Dubbeldam en GSCODS een prima zaterdagmiddag.Dubbeldam haalde aan de Schenkeldijk met 5-0 fors uit tegen FC Bergen, terwijl GSCODS het uitduel bij RFC met 2-3 wist te winnen na een 2-0 achterstand. Bovendien speelden de Dordtenaren nog met tien man na de rode kaart voor Ferry den Breejen. In het algemeen klassement is GSCODS nu de nummer twee, direct daarop gevolgd door Dubbeldam als derde.

Geef een reactie