Sport

reageer als eerstzo 3 nov 2019

Prima zondag voor Dubbeldam na 0-5 uitzege

DORDRECHT-In de zondag derde klasse B was het een uitstekende dag voor Dubbeldam. Uit biij Virtus werd een 0-5 zege behaald.
In een eerste helft zonder treffers waren de beste kansen toch voor Dubbeldam. In het tweede bedrijf was het 0-1 via Kevin Bosman waarna Mika Gutierrez de stand mocht verdubbelen.Hierna werd tegenstander Virtius wat feller maar het Dubbeldamse doel bleef schoon. Hietrdoor werd het verzet van Virtus minder wat Dubbeldam de kans gaf uit te lopen naar 0-5 dankzij Stan van Pelt, opnieiw Mika Gutierrez en Tim van den Enden.Een prima middag derhalve voor de Schemkeldijkformatie.
SC Emma moest in duel met Irene’58 genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel. Michel van Pelt persoonlijk maakte met twee treffers de opgelopen 0-2 achterstand ongedaan. RCD op verpolaatsing bij Zigo verloor met 5-2.
In het algemeen klassement haat Bavel aan kop.Dubbeldam is derde.
Stand:
1-Bavel 6-16
3-Dubbeldam 7-14
6-SC Emma 7-11
13- RCD 5-1 .

In 4A werd het weer een schuttersfestijn voor FC Dordrecht Amateurs. Tegen Houtwijk mocht 11-0 als uitslag op het wedstrijdformulier worden ingevuld. GSCODS was met 4-0 te sterk voor Bolnes.De koppositie in deze klasse wordt nog immer aangevoerd door FC Dordrecht Amateurs, maar stadsgenoot GSCODS volgt als runner up met drie punten achterstand.

SSW nam het in 5B op tegen Achtmaal. Die club deed zijn naam alle eer aan en trakteerde de Zeehavenlaanploeg op een 8-0 nederlaag.The White Boys is ranglijstaanvoerder; SSW staat als vijfde genoteerd.

Geef een reactie