DORDRECHT – Liefhebbers van FC Dordrecht zijn zaterdag 26 januari vanaf 20.00 uur van harte uitgenodigd voor een feestelijke avond in de businessclub op de Krommedijk. Een avond vol festiviteiten waar supporters hun club extra kunnen steunen.

Technisch manager Marco Boogers treedt voor deze gelegenheid op als quizmaster van de FC Dordrecht kennisquiz. Met petje op, petje af kan iedereen meedoen voor de hoofdprijs: een seizoenkaart voor het volgende seizoen. Bij de veiling, onder leiding van veilingmeester Henk Donkervoort, kan men bieden op uniek materiaal uit het rijke FC Dordrecht-verleden: wedstrijdfoto’s, wedstrijdshirts, zeldzame programmaboekjes of een VIP-avond bij een thuiswedstrijd. Daarnaast is er ook nog een loterij met diverse FC Dordrecht-prijzen.

VIP

Van jong tot oud, van seizoenkaarthouders tot liefhebbers die af en toe een wedstrijd bezoeken, iedereen die FC Dordrecht een warm hart toedraagt is welkom om deze avond bij te wonen. Ook de spelers en de technische staf zijn deze avond aanwezig. De toegang is gratis, maar vol is vol. Wie zeker wil zijn van toegang kan een VIP-kaartje kopen voor 5 euro, inclusief FC Dordrecht-petje en een drankje. Deze kaarten zijn verkrijgbaar bij de administratie van de club en in het supportershome op donderdagavond of op een wedstrijddag.