Sport

reageer als eerstzo 2 feb 2020

Slechts RCD in actie bij zondag derde klassers

DORDRECHT-In de derde klasse B werden zondagmiddag de duels SC Emma-Groen Wit en Dubbeldam-Gilze van het programma geschrapt. Slechts RCD kon aan de bak en versloeg Irene’58 met 2-1.
Irene’58 faalde in dit duel vanaf de penaltystip waarna thuisclub RCD dit via Jeroen Snoek herhaalde.Marvin Langevoort zette vervolgens voor de Dordtse thuisformatie zijn handtekening onder de 1-0. RCD leek in zwaar weer te komen na rood voor Shujendi maar hield knap stand. Als bij de met tien man spelende Dordtenaren Adil el Yaakoubi onderuit wordt gehaald krijgt RCD opnieuw een strafschop. Deze keer bleef Snoek bij de les en tikte de 2-0 binnen. In de laatste tien minuten wist Irene’58 nog terug te komen tot 2-1 maar de verdedigende Reeweg Oostformatie slaagde erin de 2-1 winst veilig te stellen.
GSCODS zag in 4A een streep worden gehaald door de thuisstrijd tegen Madestein. FC Dordrecht Amateurs ging op bezoek bij runner up Erasmus en boekte een ruime 0-4 uitzege.Trainer Michael Witman kende in Azdoud, Solak, Tuinder en Louazana zijn schutters, FC Dordrecht Amateurs staat nu op de tweede positie achter koploper SVH.
SSW was op verplaatsing bij OVV’ 67 met 2-5 de winnende ploeg.

Geef een reactie