DORDRECHT – Dordtse volwassenen die op zoek zijn naar een actieve en gezonde vrije tijdsbesteding in de natuur, kunnen vanaf zaterdag 25 mei weer meedoen aan Natuurfit. In deze voorjaarseditie kunnen deelnemers weer vrijblijvend kennismaken met vier sporten die in de natuur te beoefenen zijn.

In deze inmiddels achtste editie kan gekozen worden voor kanovaren, roeien, zeilen en/of golfen. Sporten die in Dordrecht uitermate goed te beoefenen zijn op bijzonder mooie locaties. Per gekozen sport krijgen deelnemers gedurende vier aaneengesloten weken, één les per week. Op het eigen niveau en met leeftijdsgenoten worden de beginselen en technieken van de sport aangereikt. Gekwalificeerde en professionele trainers van lokale sportaanbieders geven de clinics.

Natuurfit is één van de Dordt Sport-activiteiten om Dordtse volwassenen te verleiden tot een actieve en gezonde leefstijl. Dordt Sport werkt hierin samen met diverse lokale sportaanbieders. De voorjaarseditie wordt gegeven voor Dajaks (kanovaren), KDR&ZV (roeien en zeilen) en Crayesteingolf (golfen). Voor meer informatie en inschrijving: www.dordtsport.nl. Momenteel is er een speciale actie: bij het inschrijven van een tweede deelnemer profiteert de hoofdinschrijver van 50 procent korting op deelname aan de Natuurfit zomereditie in augustus.