*Zaterdag hoofdklasser ASWH sloot het reguliere seizoen af met een 4-2 zege op het Rotterdamse Xerxes/DZB en behaalde bovendien de derde periodetitel. Binnenkort beginnen de Ambachters met het spelen van de nacompetitie.

*In de zondag eerste klasse C boekte IFC een 2-1 thuiszege op JEKA. Ook deze club uit Hendrik Ido Ambacht kan zich voorbereiden op het spelen in de nacompetitie.

*Het beloftenteam van FC Dordrecht klopte Willem II met 3-2. Alle Dordtse treffers werden gescoord door Jair Balrak.

*De veldkorfbalderby tussen PKC en DeetosSnel eindigde zatredag in een 21-13 zege voor de Papendrechters.

*De overige uitslagen in het veldkorfbal zijn als volgt:

MOVADO-WION 14-14

Skunk-KC Dordrecht 10-14

Sporting Delta KVA 15-14

Kinderdijk-Oranje Wit 11-26

Conventus-Crescendo 9-16

Albatros-Nieuwerkerk 14-20

DVS’69-KVK 13-6

*De honkballers van de The Hawks zagen de beide thuisduels tegen Vaessen Pioniers met respectievelijk 0-13 en 4-12 verloren gaan. Zondag slaagden de Dordtenaren er wel in de volle winst te pakken. De uitontmoeting werd met een 1-3 zege afgesloten. De Dordtenaren zijn nu weer de nummer zes van de hoofdklasse.

*Robert de Poel van DRC De Mol schreef in Nieuw-Vossermeer de 65e editie van de Grote Prijs Merijntje Gijzen op zijn naam.

*Lucinda Brand, eveneens van DRC De Mol eindigde recentelijk als eerste in de wielerronde van Lekkerkerk en was de snelste op het districtskampioenschap tijdrijden van Noord en Zuid-Holland.

* De hockeydames van DMHC gingen met 1-2 onderuit tegen Evergreen.