*Terwijl in ons land de herfst lijkt te zijn teruggekeerd maakt de selectie van FC Dordrecht zich op voor een trip naar warmere oorden. Later deze week vertrekt de Dordtse Jupiler Leagueclub  naar Curaçao voor het spelen van een toernooi waarop ook ADO Den Haag en de kampioenen van Curaçao en Suriname in actie komen.

*Rob Kanters verlaat het Zwijndrechtse VVGZ en zal in het komende seizoen uitkomen voor vv Sliedrecht.

*Het doek voor IFC als zondag eerste klasser is gevallen. Het 2-2 gelijke spel en de 1-0 nederlaag tegen  Nieuw Woensel in de nacompetitie betekende afzink naar de tweede klasse voor de Ambachters.

*De jonge en talentvolle waterpolospeelster en tevens jeugdinternational Brigitte Sleeking verruilt het Dordtse MNC voor het in de hoofdklasse acterende ZVL uit Leiden.

*Heerjansdammer Sander Oostlander schreef de vijfde editie van de Zuid Hollandse Eilanden Tour op zijn naam.

*Jasper Ockeloen van DRC De Mol eindigde als derde  bij de eliterenners tijdens het  districtskampioenschap Noord en Zuid Holland.

*De honkballers van The Hawks verloren in Utrecht nipt met 6-5 van UVV. Het duel zondag aan de Krommedijk tegen de Utrechters ging met 1-13 verloren. De eerste ontmoeting tussen beide teams viel letterlijk in het water en werd van het programma gehaald.