*De honkballers van The Hawks kunnen terugkijken op een prima drieluik met de Ado Lakers. De Dordtse promovendus in de hoofdklasse won namelijk alle drie de duels van de opponent uit Den Haag. Donderdagavond werd aan de Krommedijk met 9-8 gewonnen. Zaterdag was er in Dordrecht  dezelfde uitslag en zondagmiddag behaalden de Dordtenaren  in de Hofstad een 2-4 uitzege. Na zes gespeelde wedstrijden vinden we de The Hawks terug op de zesde plaats van de ranglijst. Op de foto een actiemoment uit het duel van donderdagavond waar The Hawks de allereerste thuiswedstrijd in de clubgeschiedenis bij kunstlicht speelde. (Foto: Michel Sterrenberg).

*Lucinda Brand van DRC De Mol eindigde als derde in de Omloop van Borsele.

*Ondanks de 14-11 uitnederlaag bij UZSC zijn de herenwaterpoloërs van MNC Dordrecht geplaatst voor de play-offs van de hoofdklasse.

*Zaterdag hoofdklasser ASWH ging op eigen veld met 1-3 onderuit tegen Hoek.

*In de zondag eerste klasse zag IFC in Ambacht  opponent VC Vlissingen met 1-4 zegevieren.

*De damesselectie van Next Volley Dordrecht sloot het seizoen af met een 3-2 winstpartij op Somas. In de eindstand van de tweede divisie D eindigden de Dordtse volleybalsters op de tiende positie.

*Ook de mannen van Next Volley Dordrecht zetten een streep onder het seizoen. De laatste wedstrijd in de topdivisie in Nijmegen bij VoCaSa ging met 3-0 verloren. Met een negende plek op de ranglijst kunnen de Dordtenaren zich gaan voorbereiden op het komende seizoen.

*Victor Kwinkelenberg zal ook de komende twee seizoenen (tot en met medio 2015) de hoofdtrainer van de herenhockeyselectie van DMHC zijn. Zowel het bestuur als mede de trainer en de spelersgroep zijn zeer tevreden over de onderlinge samenwerking.