*Het koude en ijzige weer van voorbije weekend zette een streep door het Rob Noorlander toernooi van de Dordtse honkbalvereniging The Hawks.

*Joop Hiele, voormalig doelman van onder meer SVV/Dordrecht 90 en Feyenoord stopt wegens een verschil van inzicht als hoofd van de keepersacademie van Feyenoord.

*Nick van der Velden, ex speler van FC Dordrecht ziet zijn aflopende contract bij de Nijmeegse eredivisionist NEC niet verlengd worden.

*In de zaterdag hoofdklasse B verspeelde het Ambachtse ASWH dure punten in de titelstrijd door het 0-0 gelijk spel bij Achilles Veen.

*Aanvaller Nick Bolte van het beloftenteam van FC Dordrecht speelt komend seizoen voor ASWH.

*Het maandag failliet verklaarde SC Veendam kende in het verleden drie hoofdtrainers uit de Drechtsteden. De ooit in Papendrecht woonachtige Leo Beenhakker (1968-1972) en de Dordtenaren  Cor van der Gijp (1972-1974) en Hans Alleman (1980-1983). Oud FC Dordrecht trainer Jurrie Koolhof startte juist zijn loopbaan als profvoetballer  bij de club uit het Hoge Noorden.

*De dames van Next Volley Dordrecht gingen in de uitwedstrijd bij Spivo met 3-1 onderuit.

*Voor de mannenequipe van Next Volley Dordrecht was er een 1-3 thuisnederlaag tegen Visade.

*De waterpoloërs van MNC Dordrecht zagen opponent AZC met 10-13 zegevieren.

*In de veldhockeycompetitie eindigde de streekderby bij de dames tussen Barendrecht en DMHC onbeslist in 0-0.

*De hockeysters van het Zwijndrechtse Derby klopten Asvion met 4-1. De herenformatie van Derby ging met 4-1 onderuit bij DSHC.