*Op de derde speelronde van de honkbal hoofdklasse stond voor het Dordtse The Hawks de driekamp met  regerend landskampioen Corendon Kinheim op de rol. Donderdagavond verloren de Dordtenaren in Haarlem met 19-0. Zaterdag was er een 9-2 zege voor de ploeg uit de Spaarnestad. Zondagmiddag aan de Krommedijk wisten The Hawks lang in het spoor van de sterke Haarlemmers te blijven maar gingen uiteindelijk  met  0-7 onderuit. De Dordtenaren staan met zes punten uit negen gespeelde duels nog steeds op de zesde plaats van de ranglijst. Op bijgaande foto een spelmoment uit de ontmoeting van zondag. (Foto: Michel Sterrenberg).

*De uitslagen van de regionale korfbalclubs zijn voor zover bekend als volgt:

Oranje Wit-Tjoba 15-7

BEP-Sporting Delta 21-8

KC Dordrecht-OEC  17-10

ZKV-MOVADO 23-11

Velox-Conventus 9-10

DSC-Albatros 20-15

TOGO-DVS’69 11-12

*FC Dordrecht heeft voor de komende twee  seizoenen Nando Wormgoor vastgelegd. De 21 jarige verdediger  maakt de overstap van het Arnhemse Vitesse.

*Voormalig DS’79 speler Theo de Boon is twee duels voor het einde van de reguliere competitie aan de kant gezet als hoofdtrainer van het in de zaterdaghoofdklasse acterende RVVH.

*In de zaterdag derde klasse C klopte Groote Lindt het Gorinchemse Unitas met 5-0.

*IFC verloor op het Ambachtse sportpark Schildman met 1-3 van BVV.

*Henk Velthuis van zwemvereniging MNC Dordrecht is vrijdag 26 April benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Hij kreeg de Koninklijke onderscheiding voor het vele vrijwilligerswerk dat hij al sinds jaar en dag verricht voor MNC Dordrecht en haar voorganger Nautilus.

*Michiel de Ruyter is ook komend seizoen weer de hoofdtrainer van de herenselectie van Next Volley Dordrecht.

*In de hockeycompetitie zagen de dames van DMHC  het thuistreffen tegen Etten-Leur met 0-2 verloren gaan.