*Janus van Peenen is afgelopen zaterdag tijdens de nieuwjaarsreceptie benoemd tot erevoorzitter van vv Heerjansdam. De 70-jarige preses zit reeds vanaf 1970 in het bestuur van de Molenweiclub waarvan bijna 40 jaar als voorzitter.

*ASWH won zaterdag het oefenduel tegen het in de zaterdag hoofdklasse C acterende VVOG met 2-1. Een dag later vlogen de Ambachters naar het Spaanse Marbella voor een korte trainingsstage Woensdagmiddag zal de selectie weer terugkeren naar Nederland.

*De Dordtse clubs Oranje Wit en SSW spelen aanstaande zaterdag een onderling oefenduel. Aftrap op sportcomplex Stadspolders is om 13.30 uur.

*Bij SC Emma heeft trainer Hoessin Jouhri zijn contract met 3 jaar verlengd.

*Voor aanvang van de nieuwjaarsreceptie van DFC werd traditiegetrouw de traditional gespeeld. Een team van oud DFC’ers nam het op tegen de beloften van B1. Het duel kende met de 1-1 eindstand geen winnaar.

*Voormalig FC Dordrecht speler Tom Beugelsdijk mist het trainingskamp van zijn huidige club ADO Den Haag. Een heupblessure maakt het onmogelijk voor Beugelsdijk de trip naar het Spaanse Estepona mee te maken.

*Leon Simons, oud topspeler van PKC wordt met ingang van volgend korfbalseizoen de nieuwe trainer van overgangsklasser Nieuwerkerk.

*Jens de Bruyn van DeetosSnel en Mabel Havelaar van PKC zijn geselecteerd voor Oranje onder 19 jaar.

*Jan Joris Verheul won samen met  co-rijders Sven van Hulst en Bas van de Ven op het circuit van Zandvoort de Nieuwjaarsrace in de Divisie II. Het zegevierende trio reed in een BMW 320D WTCC.