*Zaterdag hoofdklasser ASWH boekte een nipte 1-0 thuiszege op Smitshoek. Michael van Dommelen bezorgde de Ambachters tien minuten voor tijd de winnende treffer. Door de winst blijft de equipe van trainer Ron Timmers de koploper in de derde periode.

*Andy Wies van ASWH was maandagavond de kantineheld in het populaire RTL7 tvprogramma Voetbal International.

*De regioderby in de zaterdag eerste klasse C tussen Pelikaan en Drechtstreek eindigde in een 5-0 overwinning voor de brigade uit Zwijndrecht.

*In de zondag eerste klasse C verloor IFC op eigen veld met 2-4 van Best Vooruit.

*De oer Sparta fan Jules Deelder ontbrak vrijdagavond niet aan de Dordtse Krommedijk bij de Rijnmondderby tussen FC Dordrecht en Sparta Rotterdam.

*De uitslagen van de regionale korfbalclubs in het voorbije weekend zijn als volgt:

Oranje Wit-Rust Roest 16-7

IJsselvogels-Sporting Delta 15-15

KC Dordrecht-NKV 11-10

Juliana-Movado 10-11

De Vinken-Conventus 19-9

Die Haghe-Albatros 13-15

DVS’69-Oranje Zwart 18-6

*De dames van Next Volley Dordrecht verloren met 2-3 van Sartho.

*De honkballers van The Hawks maken donderdagavond in Rotterdam hun debuut in de hoofdklasse met een uitwedstrijd bij DOOR Neptunus.Zaterdag staat het tweede duel tussen beide teams op het programma. Zondag om 14.00 uur speelt The Hawks  aan de Krommedijk het eerste thuisduel van het seizoen met wederom DOOR Neptunus als tegenstander.

*Bij de herenhockeyers eindigde de wedstrijd tussen DMHC en Dopie onbeslist in 2-2. De dames van DMHC boekten de volle winst door Ommoord met 2-0 te verslaan.