DORDRECHT – De website www.regiorijnmondvoetbal.nl en Dordt Centraal zetten een in 2015 begonnen traditie voort met de tweede editie van het Dordt Centraal Voetbalgala. Na de laatste speelronde van de reguliere competitie zal op maandag 23 mei in de businesslounge van het stadion van FC Dordrecht aan de Krommedijk voor de tweede maal het Dordt Centraal Voetbalgala worden gehouden.

Op deze avond zullen de namen bekend worden gemaakt van de beste doelman, verdediger, middenvelder, aanvaller, topscorer, trainer en club van de regio. De winnaars in elke categorie worden bepaald door de stem van alle trainers in de regio Drechtsteden.
Maandag
Nadat er bij de eerste editie van het Dordt Centraal Voetbalgala al meer dan 200 spelers, trainers en bestuursleden van de clubs uit Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Heerjansdam en Hendrik-Ido-Ambacht aanwezig waren, hoopt de organisatie door voor de maandagavond te kiezen nog meer gasten aan de Dordtse Krommedijk te kunnen verwelkomen.
Indoor Cup
Dordt Centraal en www.regiorijnmondvoetbal.nl, organisator van onder meer de Regio Rijnmond Cup, hebben inmiddels een hechte samenwerking. Beide partijen brachten al twee voetbalkranten uit en organiseerden de Dordt Centraal Indoor Cup. Het zaaltoernooi tussen Kerst en Oud en Nieuw in de hal van DeetosSnel zal dit jaar mogelijk worden uitgebreid naar drie dagen om zo ook meisjes en dames aan het programma toe te voegen.

Houd de site in de gaten voor de genomineerden!