Ondernemers

reageer als eerstdo 16 jul 2020

‘Verlenging partnership Keuken Kampioen geeft rust’

DORDRECHT – Na twee seizoenen Keuken Kampioen Divisie hebben Keuken Kampioen en de Coöperatie Eerste Divisie besloten om het partnership voor onbepaalde tijd te verlengen. Marc Boele, algemeen directeur van de Coöperatie Eerste Divisie: “Een verlenging voor onbepaalde tijd is uniek in het voetbal en geeft een enorm positief signaal af aan alle clubs in de Keuken Kampioen Divisie.”

Op dit moment zijn sponsorships belangrijker dan ooit voor het betaalde voetbal. “FC Dordrecht is uitermate tevreden met de verlenging Keuken Kampioen als naamgever van de divisie. Met name het gegeven dat dit voor onbepaalde tijd is straalt kracht uit en geeft rust voor de langere termijn”, aldus Hans de Zeeuw, algemeen directeur FC Dordrecht.

Vertrouwen

Keuken Kampioen is sinds juni 2018 sponsor en naamgever van de eerste divisie-voetbalcompetitie. Wim de Ruiter, holding directeur van De Mandemakers Groep waartoe Keuken Kampioen behoort, tekende destijds voor de samenwerking en is nog steeds enthousiast: “We merken dat de naamgeving van de Keuken Kampioen Divisie een geweldige positieve impact heeft op alle facetten van ons merk. De competitie die staat voor kwaliteit, beleving en toegankelijkheid past erg goed bij ons.” Daarmee hoopt hij ook dat de verlenging de voetbalwereld een hart onder de riem steekt: “De voetbalwereld bevindt zich in een bijzondere periode. We geloven dat we door het op dit moment aankondigen van een verlenging voor onbepaalde tijd een enorm positief signaal afgeven aan de clubs in de Keuken Kampioen Divisie. We willen hiermee laten zien dat we vertrouwen hebben in de samenwerking en de toekomst van de competitie.”

 

Geef een reactie