DORDRECHT – Als de nummer drie in het klassement van de eerste klasse C en tevens de koploper in de derde periode gaat Oranje Wit zaterdag op bezoek bij Oude Maas. In Poortugaal treffen de Dordtenaren een op de voorlaatste positie gerangschikte tegenstander. VVGZ kruist op eigen veld de degens met SHO.

Ranglijstaanvoerder Heerjansdam krijgt in 2D te maken met nummer drie BVCB. Op sportcomplex Bakenstein in Zwijndrecht nemen de respectievelijke nummers zes en vijf, Pelikaan en Strijen  het tegen elkaar op. In de kelder van deze afdeling treft Papendrecht in Binnenmaas de plaatselijke FC. De derde klasse C  is het decor van de Drechtstedenlijke derby tussen runner up Drechtstreek en EBOH. Wieldrecht reist of naar Ottoland waar VVAC wacht.

De vierde klasse E kent de Dordtse stadsontmoeting aan de Schenkeldijk tussen Dubbeldam en GSCODS. Ook van belang is de strijd die DFC als leider van de derde periode aangaat met naaste belager Good Luck.

In het zondagvoetbal speelt tweedeklasser Dubbeldam in en tegen Roosendaal. RCD weet in de derde klasse Blijdorp als tegenstander. In vier C is het duel tussen de nummers vier en vijf van de reguliere competitiestand Terheijden en SC Emma van belang. De Reeweg Oost club gaat op kop in de derde periode en mag zich geen puntenverlies toestaan. In 5B zet OMC de achtervolging in op ranglijstaanvoerder SAB en ontmoet Klundert. SSW krijgt FC Moerstraten op visite.

Programma zaterdag 1 april

Derde Divisie A:

VVOG-ASWH

1C:

Oude Maas-Oranje Wit

VVGZ-SHO

2D:

Heerjansdam-BVCB

FC Binnenmaas-Papendrecht

Pelikaan-Strijen

3C:

Drechtstreek-EBOH

VVAC-Wieldrecht

HSSC’61-ZBC’97

SC Everstein-Groote Lindt

4E:

Good Luck-DFC

Dubbeldam-GSCODS

 

Programma zondag 2 april

Hoofdklasse B:

IFC -vv Gestel

2E:

Roosendaal-Dubbeldam

3D:

RCD-Blijdorp

4C:

Terheijden-SC EMMA

5B:

Klundert-OMC

SSW-FC Moerstraten