Sport

reageer als eerstza 21 okt 2017

Wieldrecht morst punten; ruime zege voor ZBC’97

DORDRECHT-In de derde klasse B verspeelde Wieldrecht zaterdagmiddag twee dure punten in de krachtmeting met DHV. Trainer John den Dunnen zag zijn manschappen namenlijk remise spelen met de tegenstander uit Zeven Bergschenhoek: 1-1.Danny Vegt vuurde aan de Dordtse Smitsweg vanaf de penaltystip raak voor de 1-0. De pechvogel van de dag, Nicky Dijker hielp DHV met een treffer in eigen doel met de 1-1 in het zadel. Wieldrecht is de nummer twee met twee punten achterstand op koploper Krabbendijke.
In 3C maakte koploper ZBC’97 geen misstap en klopte regiogenoot IFC ruim met 4-1. EBOH liet een steekje vallen bij De Alblas en verloor, zij het nipt met 3-2. Ries Fok en zijn mannen staan nu zesde.
Winst was er vervolgens weer voor Groote Lindt tegen Streefkerk: 1-3.De Zwijndrechternaren zijn nu de nummer drie van het klassement Hekkensluiter DFC kende ook vandaag geen geluk en incasseerde wederom een verliesbeurt. Ameide was ondank een Dordtse 0-2 voorsprong met 3-2 te sterk.

In 4C moest koploper GSCODS het hoofd buigen voor ONI. De Dordtenaren verloren in ’s-Gravenmoer met 4-1 in een wedstrijd waar Paul in ‘t Veld en John Kiasaya rood kregen.Tijdens de wedstrijd lieten de Brabantse supporters zich van hun slechte kant zien door het uiten van minder mooie uitspraken en het maken van oerwoudgeluiden richting de spelers van GSCODS. Dubbeldam hield de punten aan de eigen Schenkeldijk en zegevierde met 4-1 op DVO’60. In het algemeen klassement is Dubbeldam nu op doelsaldo de nummer twee, maar voelt de hete adem wel in de nek van nummer drie GSCODS.

Geef een reactie